Darıca Cemil Meriç Anaokulu
Osmangazi Mahallesi Termal Sokak No 33 Cemil Meriç İlkokulu

VİZYON

Bireysel olmayı başarırken empati duygusunu da yitirmeyen, değerlerinin farkında olan ve sahip çıkan, kendini gerçekleştirme serüvenleri için doğru temellerle donanan, hayata farklı açılardan bakabilen, kalan eğitim öğretim hayatına hazır, akademik anlamda da kendini geliştirmiş çocuklar yetiştirmek.

MİSYON

Biz Cemil Meriç Anaokulu olarak okulumuzdaki öğrencilerimizin, düşünerek, aktif olarak deneyimleyerek, fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, saygı, işbirliği, sorumluluk, yardımlaşma paylaşma, gibi davranışlar kazandırarak Atatürk, bayrak, millet, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, hak ve sorumlulukları bilen hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

İkili Öğretim

08:00-12:30 13:00-17:30

Okulumuzda Servis Hizmeti Bulunmamaktadır.

Darıca İlçesi Osmangazi Mahallesi